• Foto dankzij: ONG&ONG
  • Foto dankzij: ONG&ONG
  • Foto dankzij: ONG&ONG
  • Foto dankzij: ONG&ONG
  • Foto dankzij: ONG&ONG

Station Ubi - Lijn 3 naar centrum | Geylang, Singapore

Een combinatie van PolyVision's CeramicSteel-panelen en zware wandpanelen dient als canvas voor een abstract ontwerp met verschillende tinten blauw en groen in een deel van station Ubi in Singapore. Het gebruik van Bouwkundige CeramicSteel-bekleding garandeert een langdurige ervaring voor passagiers die zich door het station bewegen, omdat de kleuren na verloop van tijd niet vervagen en het oppervlak duurzaam genoeg is om te kunnen worden blootgesteld aan drukke omgevingen zoals metrostations.

Klant: Land Transport Authority

Hoofdaannemer: SK E&C

Architect: ONG&ONG

Onderaannemer: Top Pave Pte. Ltd.

Voltooiingsdatum: Augustus 2016

Soort druk: Scherm 1

Gebied paneel: 650 m2

Gebruikt product: Standaard 2-12