• Gang in een metrostation met een oranje muur aan de ene kant en gebogen designpanelen op de muur ertegenover
    Foto dankzij: ONG&ONG
  • Zicht bovenaan een roltrap met uitzicht op een metrostation met een felgekleurde muur
    Foto dankzij: ONG&ONG
  • Reizigers passeren PolyVision's gele, oranje en rode a3 CeramicSteel panelen, geïnspireerd op het element vuur, te zien in Tan Kah Kee Station
  • Zicht op lange gang in station Tan Kah Kee richting lift met gele, oranje en rode a3 CeramicSteel-panelen van PolyVision die zijn geïnspireerd op het element vuur
  • Beeld van de trappen en liften van station Tan Kah Kee van boven naar beneden met passerende reizigers
  • Buitenaanzicht van station Tan Kah Kee waar reizigers gele, oranje en rode a3 CeramicSteel-panelen van PolyVision passeren die zijn geïnspireerd op het element vuur
  • Schuin zicht op reizigers in station Tan Kah Kee die gele, oranje en rode a3 CeramicSteel-panelen van PolyVision passeren die zijn geïnspireerd op het element vuur
  • Lichtblauwe en oranje designpanelen

Station Tan Kah Kee | Singapore

Het ondergrondse tussenstation Tan Kah Kee dient als een halte voor de plaatselijke toeristische attracties en scholen, zoals Hwa Chong Institution. Het station is niet alleen van nut voor vervoer maar hoort ook bij het leven voor honderden forenzen. Het moderne station kenmerkt zich door wit a3 CeramicSteel-panelen dat overal is toegepast naast heldergele, oranje en rode panelen geïnspireerd op het element vuur. Het kunstwerk 'Resilience' (veerkracht) aan de ingang van het station is samengesteld uit kleurrijke handgeschreven teksten van studenten van het Hwa Chong-instituut. Van afstand gezien gaat de tekst op in een abstracte brandende zon. Naastgelegen stations King Albert  en Sixth Avenue werden ook geïnspireerd door natuurelementen, respectievelijk lucht en water. Het kunstwerk werd gedrukt in Genk, België, met behulp van de geavanceerde digitale printer van PolyVision.

Architect: ONG&ONG

Kleuren: RAL 9003, 2009, 2000, 1003, 3020, 1016

Voltooiingsdatum: 2015

Gebruikt product: SCRO.56/MINLW12/Z.4

Oppervlak: 2000 m2

Klant: LTA