• Een blik van bovenaf op een doorgang in Singapore's Fort Canning Station met CeramicSteel-panelen in contrasterende groene en zwarte tinten.
  • Hal in Fort Canning Station met bouwkundige bekleding in diverse tinten groen.

Station Fort Canning - Lijn 3 naar centrum | River Valley, Singapore

Wanneer u door station Fort Canning in Singapore reist, ziet u de contrasterende kleuren groen en blauw. Dit palet komt samen in een kunstwerk dat het groen en het natuurlijke landschap vertegenwoordigt dat te vinden is langs de nabijgelegen rivier de Singapore. Station Fort Canning ligt aan het kruispunt van de River Valley Road en Clemenceau Avenue, en geeft een schitterend beeld van de stad en de toewijding aan de natuur. Het installeren van 1.500 m2 kleurvast, duurzaam Ceramicsteel materiaal in het station zorgt dat toekomstige forenzen dit meesterlijke design jaar na jaar zullen ervaren.

Gebruikt product: Flexibel 3, Standaard 2-12

Hoofdaannemer: GS E&C

Klant: Land Transport Authority

Bouwkundig aannemer: Shanghai Chong Kee Woodcraft &
Construction Pte. Ltd.

Voltooiingsdatum: december 2016

Panelengebied: 1.500 m2

Soort druk: Scherm 1