PolyVision-vestiging | Genk, België

In 2015 werkte PolyVision met PCp Architects en Uittenbosch aan de renovatie van het interieur en exterieur van het PolyVision-kantoor in Genk, België. De zwarte CeramicSteel-panelen met afgewerkte rand geven de gevel een gladde, moderne aanblik, terwijl de lampen die zijn aangebracht in de bekleding een speels element toevoegen aan het bouwwerk. De tussen de grote ramen geplaatste kunstpanelen werden speciaal ontworpen zodat ze verwisselbaar zijn en tegenwicht geven aan de donkere rechthoekige architectuur van het gebouw. Al het CeramicSteel-artwork werd geproduceerd in de fabriek in Genk, inclusief het kunstwerk dat geprint werd met PolyVision's geavanceerde digitale printer.

Architect: PCp architects

Gebruikt product: Afgewerkte rand 1

Voltooiingsdatum: 2015

Kleuren: 9005 RAL

Oppervlak: 340 m2